Tuinonderhoud en snoeiwerk

Met vakkennis en -bekwaamheid verzorgt en onderhoudt Garden Facility uit Reet uw tuin zoals het hoort. U hoeft enkel te genieten en ontspannen in uw groene oase!

Wat doet Garden Facility

De tuinexpert zorgt voor het maaien, wieden, snoeien, verwijderen van bladafval (herfst) en de winteropkuis in het algemeen, het proper houden van paden en oprit, mesten, verticuteren van grasvelden, enzovoort. De firma is gespecialiseerd in onderhoud en aanleg van grote grasvelden.

Totaalpakket

U hoort het, Garden Facility verzorgt uw volledige tuin. Met het totaalpakket aan een schappelijke prijs hoeft u zich geen zorgen te maken en kan u volop genieten van uw stukje paradijs op aarde. U ontvangt een GRATIS gedetailleerde offerte op maat van uw tuin en volgens uw wensen en budget.

Snoeiwerk

U kan bij deze ervaren tuinaannemer terecht voor het snoeien van uw hagen, struiken, bomen, enzovoort. Op elke hoogte en zowel op moeilijk als makkelijk te bereiken plekjes. Na afloop wordt het tuinafval verhakkeld voor gebruik in de rest van uw tuin of wordt het afval meegenomen.

Contact

Een ervaren tuinier voor tuinonderhoud in Reet of de omgeving van Rumst? Neem contact op met Garden Facility!